Svatba

Pokud se Vám líbí moje fotografie a víte již termín Vaší svatby, tak mě neváhejte kontaktovat. Termíny se většinou dost rychle plní, a proto je nejvhodnější si svého svatebního fotografa domluvit s velkým předstihem. Kontaktovat mě můžete zde na webu nebo telefonicky. Domluvíme si předsvatební schůzku, kde v klidu všechno probereme. Schůzku doporučuji, ale pokud to není možné, lze se domluvit pouze telefonicky nebo např. přes Skype. Doporučuji si připravit otázky na vše, co Vás zajímá ohledně focení. Zároveň se také trochu poznáme, a tím odpadne počáteční nervozita z fotografa při samotné svatbě.

Svatební fotografování upřednostňuji celodenní, jen tehdy mohou vzniknout silné emotivní fotografie. Samozřejmě se lze domluvit pouze na obřad nebo část dne.

​Ceny se pohybují od 6000,- za fotografování obřadu. Konečná cena se odvíjí od času stráveném samotným fotografováním a také, zda si ode mě objednáte tištěné fotografie, zvětšené zarámované fotografie nebo fotoknihu. Součástí „Balíčku All In“ je fotokniha a jedna fotografie formátu 40x60 cm na desce.

Všechny fotografie, které pořídím na Vaší svatbě, projdou detailním a pečlivým výběrem, následně vše edituji. Svatby fotím reportážním způsobem, snažím se nebýt moc vidět, ale zároveň být tam, kde je třeba. Tomu také podřizuji úpravu fotek. U reportáže upravuji barevnost, kontrast, světlost a ořez. Více se věnuji stylizovaným novomanželským fotografiím, které navíc retušuji. Snažím se o přirozené fotky s jemnými úpravami jen tam, kde je třeba. Jsem samozřejmě otevřený Vašim podnětům a přáním, které rád vyplním, pokud však nenaruší můj autorský rukopis.

Dodání fotografií je závislé na roční době. Do týdne od svatby Vám zašlu výběr cca 20ti upravených fotografií v digitální podobě. V letních měsících odevzdávám zakázku v digitální podobě do 6 týdnů od svatby. V zimních měsících do 4 týdnů. Úprava fotografií je tvůrčí proces, který nelze uspěchat a trvá několik dní.

V případě zájmu o fotoknihu nebo fotografie na papíře/fotoplátně, vyberte fotky, které se Vám líbí a já Vám fotoknihu zhotovím. Využívám služeb www.kvalitnifotky.cz, kde naleznete i ukázkové svatební fotoknihy. Fotokniha je jedinečná památka na tento nezapomenutelný den a bude mi potěšením ji pro Vás zhotovit.

V poslední době jsou velmi populární „Zásnubní focení“. Mohu pro Vás připravit balíček Zásnubního a Svatebního fotografování na míru. V případě zájmu mě kontaktujte.